Sandwichpaneelschroeven nodig in Zuid-Holland?

Schroefdirect.nl is het adres voor alle soorten sandwichpaneelschroeven voor het bevestigen van sandwichpanelen. Wij leveren in Zuid-Holland en natuurlijk in de rest van Nederland! Onze sandwichpaneelschroeven worden door bouwbedrijven, klusbedrijven, hoveniers en particulier gebruikt voor het bevestigen van sandwichpanelen op hout, dun staal en dik staal.

Verzinkt of RVS?

Sandwichpaneelschroeven zijn verkrijgbaar in twee materiaalsoorten, verzinkt en RVS. Beide hebben hun eigen voordelen.

Verzinkte paneelschroeven zijn extreem sterk, verkrijgbaar in diverse RAL-kleuren en altijd voorzien van een boorkop. Deze boorkop is verschillend voor de ondergrond waarop je de panelen wilt bevestigen. Voorboren is hierbij dus niet nodig!

RVS sandwichpaneelschroeven zijn gemaakt van roestvast staal en zijn uitermate geschikt voor verwerking in de buitenlucht. Ze zijn beter bestand tegen weersinvloeden dan een verzinkte schroef en zijn daardoor bij gebruik een stuk duurzamer.
Meer informatie over de verschillen in verzinkt of RVS schroeven

Sandwichpaneelschroeven bestellen bij Schroefdirect.nl: Dat schroeft sneller dan je denkt!

Alle sandwichpaneelschroeven van Schroefdirect.nl zijn te leveren in Zuid-Holland. Voor het leveren van paneelschroeven zonder verzendkosten heb je maar een bestelling nodig van € 50,-. Voor meer informatie of advies, andere RAL kleuren of keuze in materiaal van het juiste type schroef kun je altijd contact met ons opnemen via mail of telefoon: 0546-898298.

Contact

Top

Selecteer een Afleverpunt