Sandwichpaneelschroeven Utrecht

Bij Schroefdirect.nl vind je sandwichpaneelschroeven van de beste kwaliteit. Dankzij de aanwezige boorpunt is het voorboren van sandwichpanelen niet meer nodig en is een snelle montage zo gepiept! Wij leveren onze paneelschroeven in de provincie Utrecht en in alle andere provincies in Nederland!

Schroeven in RAL-kleuren voor sandwichpanelen

Al onze schroeven zijn verkrijgbaar in diverse RAL-kleuren. Standaard hebben wij de kleuren RAL7016 (Antraciet), RAL9005 (Zwart), RAL9002 (Grijs/wit), RAL6007 (Groen) en blank. Mocht de gewenste RAL-kleur er niet tussen staan, neem dan contact met ons op via het contact formulier of per telefoon: 0546 – 898 298.

Perfecte bevestiging van sandwichpanelen

Al onze paneelschroeven zijn voorzien van een boorpunt, hierbij is voorboren dus niet nodig. Doordat de schroeven voorzien zijn van dubbel schroefdraad voorkom je het indeuken van de sandwichpanelen. Met deze schroeven is het plaatsen van sandwichpanelen zeer eenvoudig. Voor de aantallen schroeven die je nodig hebt en de verschillen in boorpunten verwijzen we je graag naar onderstaande pagina’s:

Welke boorpunt in welke situatie?                              Hoeveel schroeven heb ik nodig?

Eenvoudig en snel sandwichpaneelschroeven online bestellen

Wanneer je de juiste schroeven hebt gevonden kun je deze eenvoudig afrekenen via iDeal of per bankoverschrijving. Bestellingen die bij ons op werkdagen voor 16:00 uur binnen zijn worden dezelfde dag nog verzonden, mits de producten van de order op voorraad zijn. Bij bestellingen vanaf €50,- zijn de verzendkosten gratis!

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste schroef? Neem contact met ons op!

Contact

Top

Selecteer een Afleverpunt