Sandwichpaneelschroeven nodig in Overijssel? Schroefdirect.nl!

Schroefdirect.nl is het adres voor alle soorten sandwichpaneelschroeven voor het bevestigen van sandwichpanelen. Wij leveren in heel Overijssel en je kunt bij ons afhalen in Heino!
Onze sandwichpaneelschroeven worden door bouwbedrijven, klusbedrijven, hoveniers en particulier gebruikt voor het bevestigen van sandwichpanelen op hout, dun staal en dik staal.

Sandwichpaneelschroeven verzinkt en RVS

Sandwichpaneelschroeven zijn verkrijgbaar in twee materiaalsoorten, verzinkt en RVS. Beide hebben hun eigen voordelen.
Verzinkte paneelschroeven zijn extreem sterk, verkrijgbaar in diverse RAL-kleuren en altijd voorzien van een boorkop. Deze boorkop is verschillend voor de ondergrond waarop je de panelen wilt bevestigen. Voorboren is hierbij dus niet nodig! Verzinkte schroeven zijn goedkoper dan de RVS schroeven en zijn goed bestand tegen vocht omdat ze voorzien zijn van een beschermende zinklaag. Om deze intact te houden is het aan te raden om een goede nutsetter(bit) te gebruiken.

RVS sandwichpaneelschroeven

RVS sandwichpaneelschroeven zijn gemaakt van roestvast staal en zijn uitermate geschikt voor verwerking in de buitenlucht. Ze zijn beter bestand tegen weersinvloeden dan een verzinkte schroef en zijn daardoor bij gebruik een stuk duurzamer. Een groot voordeel is dat een RVS schroef anti oxiderend is waardoor deze uitstekend te gebruiken zijn bij de bouw van agrarische panden.

Sandwichpaneelschroeven bestellen

Alle sandwichpaneelschroeven van Schroefdirect.nl zijn te leveren in Overijssel. Maar ben je snel op zoek naar paneelschroeven en woon of werk je in de buurt van Heino, dan kun je de schroeven afhalen bij ons aan de zaak.

Voor het leveren van paneelschroeven zonder verzendkosten heb je maar een bestelling nodig van € 50,-. Voor meer informatie of advies, andere RAL kleuren of keuze in materiaal van het juiste type schroef kun je altijd contact met ons opnemen via mail of telefoon: 0546-898298.

Contact

Top

Selecteer een Afleverpunt