Paneelschroeven voor daken en/of wanden Noord-Brabant

Wij hebben een ruim assortiment sandwichpaneelschroeven voor dak en wand sandwichpanelen. De schroeven zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, lengtes, diktes, voorzien van verschillende boorpunten en verkrijgbaar in diverse RAL-kleuren. Wij leveren bestellingen al gratis vanaf € 50,- in Noord-Brabant.

Bekijk hieronder onze paneelschroeven voor bevestiging van de sandwichpanelen.

Naar paneelschroeven

Eigenschappen van onze sandwichpaneelschroeven

Onze sandwichpaneelschroeven zijn verkrijgbaar in diverse RAL-kleuren. Standaard RAL-kleuren zijn altijd voorradig, voor afwijkende RAL-kleuren kun je contact met ons opnemen.

Schroefdirect.nl biedt verzinkte en RVS paneelschroeven aan. Verzinkte schroeven zijn goedkoper, goed bestand tegen vocht en voorzien van een beschermende zinklaag.

RVS paneelschroeven zijn uitermate geschikt voor het gebruik in de buitenlucht. Deze schroeven zijn beter beschermd tegen weersinvloeden. Hierdoor zijn de RVS sandwichpaneelschroeven bij gebruik voor dak of gevel panelen een stuk duurzamer.

Verzinkt of RVS Schroeven?

De sandwichpaneelschroeven van Schroefdirect.nl zijn voorzien van een EPDM-ring van 19 mm voor een waterdichte montage. Ze zijn voorzien van een boorpunt, hierbij is voorboren dus niet nodig. Bovendien zijn de schroeven voorzien zijn van dubbel schroefdraad, daarmee voorkom je het indeuken van de sandwichpanelen.

Sandwichpaneelschroeven in Noord-Brabant ontvangen?

Maar bovenal is het belangrijk dat je weet hoeveel je moet bestellen. Hiervoor hebben wij een uitlegpagina op de site.

Hoeveel schroeven heb ik nodig?

Voor levering in Noord-Brabant en de rest van Nederland bij een bestelling in onze webshop zijn bij een bestelling vanaf € 50,- de verzenkosten gratis. Is er advies nodig bij het bestellen van paneelschroeven? Neem dan contact met ons op via mail of telefoon: 0546-898298.

Top

Selecteer een Afleverpunt