Sandwichpaneelschroeven Limburg

Bij Schroefdirect.nl vind je sandwichpaneelschroeven van de beste kwaliteit. Dankzij de aanwezige boorpunt is het voorboren van sandwichpanelen niet meer nodig en is een snelle montage zo gepiept! Wij leveren onze paneelschroeven in de provincie Limburg en in alle andere provincies in Nederland!

Schroeven in RAL-kleuren voor sandwichpanelen

Al onze schroeven zijn verkrijgbaar in diverse RAL-kleuren. Standaard hebben wij de kleuren RAL7016 (Antraciet), RAL9005 (Zwart), RAL9002 (Grijs/wit), RAL6007 (Groen) en blank. Mocht de gewenste RAL-kleur er niet tussen staan, neem dan contact met ons op via het contact formulier of per telefoon: 0546 – 898 298.

Perfecte bevestiging van sandwichpanelen in Limburg

Al onze paneelschroeven zijn voorzien van een boorpunt, hierbij is voorboren dus niet nodig. Doordat de schroeven voorzien zijn van dubbel schroefdraad voorkom je het indeuken van de sandwichpanelen. Bovendien is daarmee het plaatsen van sandwichpanelen zeer eenvoudig en snel. Om meer informatie te vinden over de verschillende boorpunten en de aantallen die je nodig hebt voor het bevestigen van de verwijzen we je graag naar onderstaande pagina’s:

Verzinkt of RVS Schroeven?

Hoeveel schroeven heb ik nodig?

De sandwichpaneelschroeven van Schroefdirect.nl zijn voorzien van een EPDM-ring van 19 mm voor een waterdichte montage. Ze zijn voorzien van een boorpunt, hierbij is voorboren dus niet nodig. Bovendien zijn de schroeven voorzien zijn van dubbel schroefdraad, daarmee voorkom je het indeuken van de sandwichpanelen.

Eenvoudig en snel sandwichpaneelschroeven online kopen

Wanneer je de juiste schroeven hebt gevonden kun je deze eenvoudig afrekenen via iDeal of per bankoverschrijving. Bestellingen die bij ons op werkdagen voor 16:00 uur binnen zijn worden dezelfde dag nog verzonden, mits de producten van de order op voorraad zijn. Bij bestellingen vanaf €50,- zijn de verzendkosten gratis!

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste schroef? Neem contact met ons op! Schroefdirect.nl: Dat schroeft sneller dan je denkt!

Top

Selecteer een Afleverpunt