In Groningen sandwichpaneelschroeven nodig?

Schroefdirect levert sandwichpaneelschroeven in alle plaatsen van de provincie Groningen en in heel Nederland op de bouw en aan huis. Bij schroefdirect.nl kun je terecht voor de hoogste kwaliteit sandwichpaneelschroeven. Ons assortiment bestaat uit paneelschroeven voor hout, dun staal en dik staal. Elk soort sandwichpaneel en ondergrond heeft een andere paneelschroef nodig voor de bevestiging.

Onze sandwichpaneelschroeven zijn verkrijgbaar in diverse RAL-kleuren. Standaard RAL-kleuren zijn altijd voorradig, voor afwijkende RAL-kleuren kun je contact met ons opnemen.

Schroefdirect.nl biedt verzinkte en RVS paneelschroeven aan. Verzinkte schroeven zijn goedkoper, goed bestand tegen vocht en voorzien van een beschermende zinklaag. Ondanks deze laag kan de schroef wel gaan roesten als deze laag beschadigd raakt of als er veel ammoniak in de lucht zit. De verzinkte schroeven zijn sterker dan RVS schroeven, hij is berekend op zwaardere krachten.
RVS paneelschroeven zijn uitermate geschikt voor het gebruik in de buitenlucht. Deze schroeven zijn beter beschermd tegen weersinvloeden. Hierdoor zijn de RVS sandwichpaneelschroeven bij gebruik voor dak of gevel panelen een stuk duurzamer. Bovendien hebben de RVS schroeven een anti-oxiderende werking waardoor deze schroeven goed aan te raden zijn bij de bouw van agrarische panden.

De sandwichpaneelschroeven van Schroefdirect.nl zijn voorzien van een EPDM-ring van 19 mm voor een waterdichte montage. Ze zijn voorzien van een boorpunt, hierbij is voorboren dus niet nodig. Doordat de schroeven voorzien zijn van dubbel schroefdraad voorkom je het indeuken van de sandwichpanelen.

Sandwichpaneelschroeven in Groningen bestellen

Schroefdirect.nl levert sandwichpaneelschroeven aan bouwbedrijven, klusbedrijven, hoveniers en particulier. Bestel eenvoudig in onze webshop: schroefdirect.nl

Voor levering in Groningen en de rest van Nederland van sandwichpaneelschroeven zijn bij een bestelling vanaf € 50,- de verzendkosten gratis. Is er advies nodig bij het bestellen van paneelschroeven? Neem dan contact met ons op via mail of telefoon: 0546-898298.

 

Top
X

Selecteer een Afleverpunt