Sandwichpaneelschroeven bestellen in Gelderland?

Wij hebben een ruim assortiment sandwichpaneelschroeven voor dak- en wand- sandwichpanelen. De schroeven zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, lengtes, diktes, voorzien van verschillende boorpunten en verkrijgbaar in diverse RAL-kleuren.
Wij leveren bestellingen al gratis vanaf € 50,- in Gelderland en natuurlijk ook in de rest van Nederland!

Sandwichpaneelschroeven voor hout
Ga je sandwichpanelen monteren op een houten gording? Kies dan voor de sandwichpaneelschroef bp2. Verkrijgbaar in lengtes van 75 tot en met 185 mm, RVS of verzinkt in diverse RAL-kleuren.

Sandwichpaneelschroeven voor dun staal van 1,5mm tot 6 mm
Sandwichpaneelschroeven nodig voor bevestiging op dun staal? Kies dan voor een optimale snelle bevestiging voor sandwichpaneelschroef bp3. Dankzij de boorkop en het fijne staaldraad gaat deze schroef moeiteloos door het staal van de panelen. Wij adviseren om deze schroeven minimaal 20 mm in de gording te schroeven.

Sandwichpaneelschroeven voor dik staal van 5mm tot 12 mm
Voor het bevestigen van sanwichpanelen direct op de spanten adviseren wij sandwichpaneelschroef bp5. De boorkop is voorzien van bi-metaal waardoor je de schroeven moeiteloos bevestigt door het dikste staal. Wij adviseren deze schroeven minimaal 20 mm in de gording te schroeven.

Om roest te voorkomen is het gebruik van een goede nutsetter (bit) belangrijk. Bij gebruik van een verkeerde nutsetter of bit kan de schroef beschadigen waardoor de schroef na verloop van tijd gaat roesten. Dit kan zelfs bij RVS schroeven gebeuren.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste schroef? Neem contact met ons op!

Contact

Eenvoudig en snel sandwichpaneelschroeven online kopen

Wanneer je de juiste schroeven hebt gevonden kun je deze eenvoudig afrekenen via iDeal of per bankoverschrijving. Bestellingen die bij ons op werkdagen voor 16:00 uur binnen zijn worden dezelfde dag nog verzonden naar de werkplaats, bouwplaats of bij de particulier in Gelderland en natuurlijk in de rest van Nederland. (Mits de producten van de order op voorraad zijn.) Bij bestellingen vanaf €50,- zijn de verzendkosten gratis.

Top

Selecteer een Afleverpunt