Sandwichpaneelschroeven voor daken en/of wanden Flevoland

Wij hebben een ruim assortiment sandwichpaneelschroeven voor dak en wand sandwichpanelen. De schroeven zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, lengtes, diktes, voorzien van verschillende boorpunten en verkrijgbaar in diverse RAL-kleuren.
Wij leveren bestellingen al gratis vanaf € 50,- in Flevoland.

Bekijk hieronder de paneelschroeven voor de bevestiging van de sandwichpanelen.

Naar paneelschroeven

Eigenschappen van onze sandwichpaneelschroeven

Onze sandwichpaneelschroeven zijn verkrijgbaar in diverse RAL-kleuren. Standaard RAL-kleuren zijn altijd voorradig, voor afwijkende RAL-kleuren kun je contact met ons opnemen.

Schroefdirect.nl biedt verzinkte en RVS paneelschroeven aan. Verzinkte schroeven zijn goedkoper en bovendien goed bestand tegen vocht en voorzien van een beschermende zinklaag. Ondanks deze laag kan de schroef wel gaan roesten als deze laag beschadigd raakt of als er veel ammoniak in de lucht zit. De verzinkte schroeven zijn sterker dan RVS schroeven, hij is berekend op zwaardere krachten.
RVS paneelschroeven zijn uitermate geschikt voor het gebruik in de buitenlucht. Deze schroeven zijn beter beschermd tegen weersinvloeden. Hierdoor zijn de RVS sandwichpaneelschroeven bij gebruik voor dak of gevel panelen een stuk duurzamer. Bovendien hebben de RVS schroeven een anti-oxiderende werking waardoor deze schroeven aan te raden zijn bij de bouw van agrarische panden.

De sandwichpaneelschroeven van Schroefdirect.nl zijn voorzien van een EPDM-ring van 19 mm voor een waterdichte montage. Ze zijn voorzien van een boorpunt, hierbij is voorboren dus niet nodig. Doordat de schroeven voorzien zijn van dubbel schroefdraad voorkom je het indeuken van de sandwichpanelen.

Sandwichpaneelschroeven bestellen

Voor levering in Flevoland en de rest van Nederland zijn bij een bestelling in onze webshop vanaf € 50,- de verzendkosten gratis. Is er advies nodig bij het bestellen van paneelschroeven? Neem dan contact met ons op via mail of telefoon: 0546-898298 of gebruik onderstaand contactformulier:

Contact

Top

Selecteer een Afleverpunt