Levertijd & verzendkosten

Nederland:
Schroefdirect.nl  levert uw bestelde schroeven snel bij je thuis of op het bedrijf. Bestellingen op werkdagen geplaatst voor 15:00u versturen we dezelfde dag, afhankelijk van de voorraad. Pakketten op vrijdag verstuurd worden op maandag geleverd. Alle pakketten worden vanuit Nederland verstuurt met GLS. Bij een bestelling boven de € 50,- is de verzending gratis. Voor bestellingen onder € 50,- betaal je € 5,95 verzendkosten. (Bedragen zijn exclusief btw)

België
Bestellingen op werkdagen geplaatst voor 15:00u versturen we dezelfde dag, afhankelijk van de voorraad. Alle pakketten worden vanuit Nederland verstuurt met GLS.  Bij een bestelling boven de € 100,- is de verzending gratis. Voor bestellingen onder € 100,- betaal je € 9,75 verzendkosten. (Bedragen zijn exclusief btw)

Wat als je niet thuis bent?

Je dient aanwezig te zijn voor ontvangst van je pakket door GLS. Niet thuis? Dan wordt het pakket direct naar een GLS locatie gebracht. Je kunt in je track and trace zien waar je het pakketje kan afhalen. Let er hier bij op dat je het juiste e-mail adres bij de bestelling invult.

 

Top

Selecteer een Afleverpunt