Perfecte bevestiging van damwand platen in Zaanstad

Heb je Damwand Schroeven nodig voor thuis of in de bouw in Zaanstad? Dan bestel je bij Schroefdirect.nl. Wij hebben een groot assortiment schroeven voor damwandplaten, dakpanplaten, golfplaten, dakprofielplaten, maar ook voor sandwichpanelen, spaanplaat en potdeksel damwandplaten.

Onze Damwand Schroeven zijn van hoogwaardige kwaliteit, ze zijn zelftappend. Dit zorgt voor een snelle montage van de damwand platen.
Damwand schroeven hebben een afdichtring van EPDM, hiermee voorkom je lekkage na het plaatsen van de schroeven. Het montage gat wordt volledig afgedicht.
Onze damwand schroeven zijn verkrijgbaar in RVS en verzinkt staal. Hierbij zijn er verschillende RAL-kleuren mogelijk. De verpakkingsaantallen zijn 100 of 250 stuks, afhankelijk van de grootte van de klus te bestellen.


Damwand schroeven bestellen bij Schroefdirect.nl

Schroefdirect.nl levert damwand schroeven in Zaanstad en in heel Nederland! Je kunt gemakkelijk bestellen in de webshop. Bij bestellingen boven de €50,- is de verzending gratis! Voor meer informatie zijn wij via mail te bereiken of bel: 0546-898298

Top

Selecteer een Afleverpunt