Damwand schroeven ‘s-Hertogenbosch

Ben jij van plan om damwand platen of dakpanplaten te gaan monteren? Met damwand schroeven van Schroefdirect.nl ga je voor een snelle montage, stevige en waterdichte bevestiging en gemak van online bestellen.
Wij leveren damwand schroeven voor de particulier, bouwbedrijf, aannemer, hovenier en doe-het-zelf klusser.
Onze damwand schroeven zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, gemaakt van RVS of verzinkt staal. Door de zelfborende punt kies je voor het gemak van een snelle montage, voorboren is dus niet nodig. Alle damwand schroeven hebben een EPDM afdichtingsring die ervoor zorgt dat het montage gat waterdicht is.

Op zoek naar damwand schroeven in ‘s-Herogenbosch?

Schroefdirect.nl levert damwand schroeven aan huis of op de bouw in ‘s-Hertogenbosch. Deze zelfborende schroeven zijn verkrijgbaar in rvs of verzinkt, blank of in diverse RAL-kleuren en in mat of glans gecoat.


Toepassing damwand schroeven

Zelfborende damwand schroeven worden gebruikt bij het monteren van: trapezium profielplaten, trapezium damwandplaten, potdeksel damwandplaten, golf damwandplaten en dakpanplaten. Uiteraard kunnen ze ook gebruikt worden voor soort gelijke materialen zoals zetwerk.

Schroefdirect.nl levert damwand schroeven in Zoetermeer en in heel Nederland! Je kunt gemakkelijk bestellen in de webshop. Wij leveren ook golfplaatschroevenrabatschroevenspaanplaatschroeven en dakpanplaat schroeven. Bij bestellingen boven de € 50,- is de verzending gratis!

Top

Selecteer een Afleverpunt