In Nijmegen Damwand Schroeven nodig?

Schroefdirect.nl levert damwand schroeven in Nijmegen. Zowel aan huis en op de bouw.
Bij Schroefdirect.nl kun je terecht voor de hoogwaardige kwaliteit damwand schroeven. Deze schroeven bevatten een handige boorpunt. Hierdoor is voorboren niet nodig en is een snelle montage gegarandeerd! Met behulp van de EPDM afdichtring van 16mm voorkom je lekkage na het plaatsen van de schroef. De schroeven zijn verkrijgbaar in RVS en verzinkt. Al onze schroeven zijn verkrijgbaar in diverse RAL-kleuren.

Al onze damwand schroeven zijn zelftappend en uitgevoerd met een zeskant schroefkop. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van deze schroeven is het plaatsen van damwandplaten, dakpanplaten en dakprofielplaten zeer eenvoudig. Omdat niet iedere klus even groot is bieden wij kleine (100 stuks) en grote doosjes (250 stuks) aan.


Damwand Schroeven bestellen

Schroefdirect.nl levert damwand schroeven in Nijmegen en in heel Nederland! Je kunt gemakkelijk bestellen in de webshop. Wij leveren ook golfplaatschroeven, rabatschroeven, spaanplaatschroeven en dakpanplaat schroeven. Bij bestellingen boven de €50,- is de verzending gratis!

 

Top

Selecteer een Afleverpunt