Bouwproject in Leiden? Damwand schroeven nodig?

Op zoek naar damwand schroeven in Leiden? Schroefdirect.nl levert damwand schroeven op de bouw en aan huis in Leiden. Deze zelfborende schroeven zijn verkrijgbaar in rvs of verzinkt staal, blank of in diverse RAL-kleuren en in mat of glans gecoat.

Toepassing damwand schroeven

Zelfborende damwand schroeven worden gebruikt bij het monteren van: trapezium profielplaten, trapezium damwandplaten, potdeksel damwandplaten, golf damwandplaten en dakpanplaten. Uiteraard kunnen ze ook gebruikt worden voor soort gelijke materialen zoals zetwerk. Damwand schroeven van Schroefdirect.nl: dat schroeft sneller dan je denkt!

Onze damwand schroeven zijn van hoogwaardige kwaliteit. Snelle montage gegarandeerd omdat ze zijn zelftappend zijn, voorboren is dus niet nodig.
Door de EPDM afdichtring voorkom je lekkage. De damwand schroeven zijn extreem sterk want ze zijn gemaakt van RVS of verzinkt staal.
Wij leveren onze damwand schroeven in blank of diverse RAL-kleuren, voordelig verpakt per 100 of 250 stuks.


Damwand Schroeven bestellen?

Voor de levering van damwandschroeven in Leiden bestel je gemakkelijk en snel in de webshop van Schroefdirect.nl. De bestelling wordt met zorg klaargemaakt voor verzending. Zijn damwand schroeven niet wat je zoekt? Bekijk ons hele assortiment schroeven op schroefdirect.nl. Hulp nodig? Mail of bel: 0546-898298.

Top

Selecteer een Afleverpunt