Damwand schroeven van Schroefdirect.nl in Leeuwarden

Schroefdirect.nl levert damwand schroeven in Leeuwarden aan bouwbedrijven, klusbedrijven, hoveniers, particulieren én in heel Nederland! Je kunt gemakkelijk bestellen in de webshop van Schroefdirect.nl. Wij leveren golfplaatschroeven, rabatschroeven, spaanplaatschroeven en dakpanplaat schroeven. Wij hebben de juiste schroef voor alle soorten plaatwerk voor afwerking van gebouw, schuur, bergruimte, stallen of daken.

Damwand schroeven van schroefdirect.nl: Dat schroeft sneller dan je denkt!


Voordelen Damwand Schroeven

Onze damwandschroeven zijn van hoogwaardige kwaliteit, ze zijn zelftappend, voorboren is niet nodig. Gegarandeerd een snelle montage van de damwandplaten.
Door de EPDM afdichtring voorkom je lekkage, onze damwand schroeven zijn extreem sterk want ze zijn gemaakt van RVS of verzinkt staal.
Wij leveren onze damwand schroeven in diverse RAL-kleuren, voordelig verpakt per 100 of 250 stuks. Een andere kleur nodig? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Voor het bestellen van de damwandschroeven in Leeuwarden, bezoek je onze webshop. Hier vind je ook schroeven voor hout- en plaatwerk, sandwichpanelen, golfplaten, rabat en potdekselplaten en dakpanplaten. Bij bestellingen boven de €50.- is de verzending naar Leeuwarden en in Nederland gratis!

Top

Selecteer een Afleverpunt