Damwand Schroeven bestellen in Haarlem

Heb je Damwand Schroeven nodig in Haarlem, dan bestel je eenvoudig bij Schroefdirect.nl. Wij hebben een groot assortiment schroeven in de meest voorkomende kleuren voor damwandplaten, dakpanplaten, golfplaten, dakprofielplaten, maar ook voor sandwichpanelen, spaanplaat en potdekselwerk hebben wij de juiste schroef voor elk project.

Onze Damwand Schroeven zijn van hoogwaardige kwaliteit, ze zijn zelftappend. Onze damwand schroeven bevatten een boorpunt waarbij voorboren niet nodig is. Dit zorgt voor een snelle montage van de damwand platen.
Damwand schroeven hebben een afdichtring van EPDM, hiermee voorkom je lekkage na het plaatsen van de schroeven. Het montage gat wordt volledig afgedicht.
Damwand schroeven zijn verkrijgbaar in RVS en verzinkt staal. Hierbij zijn er verschillende RAL-kleuren leverbaar. De verpakkingsaantallen zijn 100 of 250 stuks, want niet iedere klus is even groot.


Damwand Schroeven bestellen bij Schroefdirect.nl

Schroefdirect.nl levert damwand schroeven in Haarlem en in heel Nederland! Je kunt gemakkelijk bestellen in de webshop. Wij leveren ook golfplaatschroeven, rabatschroeven, spaanplaatschroeven en dakpanplaat schroeven. Bij bestellingen boven de €50,- is de verzending gratis! Voor meer informatie zijn wij via mail te bereiken of bel: 0546-898298


 

Top

Selecteer een Afleverpunt