In Enschede Damwand Schroeven nodig?

Schroefdirect.nl levert damwand schroeven in Enschede. Zowel aan huis en op de bouw.
Bij Schroefdirect.nl kun je terecht voor de hoogste kwaliteit damwand schroeven. Snelle montage gegarandeerd doordat deze schroeven een handig boorpunt hebben. Hierdoor is voorboren niet nodig! Lekkage voorkom je door het de EPDM afdichtring van 16mm. De schroeven zijn verkrijgbaar in RVS en verzinkt. Al onze schroeven zijn verkrijgbaar in diverse RAL-kleuren zoals RAL 6007 groen, RAL 7016 antraciet, RAL 9005 zwart en RAL 9002 grijswit.

Onze damwand schroeven zijn zelftappend en uitgevoerd met een zeskant schroefkop. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van deze schroeven is het plaatsen van damwandplaten, dakpanplaten en dakprofielplaten zeer eenvoudig. Omdat niet iedere klus even groot is bieden wij kleine (100 stuks) en grote doosjes (250 stuks) aan.


Damwand Schroeven bestellen

Schroefdirect.nl levert damwand schroeven in Enschede en in heel Nederland! Je kunt gemakkelijk bestellen in de webshop. Wij leveren ook golfplaatschroeven, rabatschroeven, spaanplaatschroeven en dakpanplaat schroeven. Bij bestellingen boven de €50,- is de verzending gratis!

 

Top

Selecteer een Afleverpunt