Schroeven nodig in Emmen?

Damwand platen of dakpanplaten monteren? Met damwand schroeven van Schroefdirect.nl ga je voor een snelle montage, stevige en waterdichte bevestiging en gemak van online bestellen. Wij leveren damwand schroeven voor de particulier, bouwbedrijf, aannemer, hovenier en doe-het-zelf klusser.
Onze damwand schroeven zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, gemaakt van RVS of verzinkt staal. Door de zelfborende punt kies je voor het gemak van een snelle montage, voorboren is niet nodig. Alle damwand schroeven hebben een EPDM afdichtingsring die ervoor zorgt dat het montage gat waterdicht is.


Heb je snel damwand schroeven nodig in Emmen?

Schroefdirect.nl heeft een groot assortiment damwand schroeven voor trapezium profielplaten, trapezium damwandplaten, potdeksel damwandplaten, golf damwandplaten en dakpanplaten. Damwand schroeven kunnen ook gebruikt worden voor soort gelijke materialen zoals zetwerk.

Damwand schroeven bestellen

Schroefdirect.nl levert damwand schroeven in Emmen en in heel Nederland! Je kunt gemakkelijk bestellen in de webshop. Wij leveren ook golfplaatschroeven, rabatschroeven, spaanplaatschroeven en dakpanplaat schroeven. Bij bestellingen boven de € 50,- is de verzending gratis!

Top

Selecteer een Afleverpunt