Perfecte bevestiging van damwand platen in Eindhoven met schroeven van Schroefdirect.nl

Heb je Damwand Schroeven nodig voor thuis of in de bouw in Eindhoven? Dan bestel je bij Schroefdirect.nl. Wij hebben een ruim assortiment schroeven voor damwandplaten, dakpanplaten, golfplaten, dakprofielplaten, maar ook voor sandwichpanelen, spaanplaat en potdeksel damwandplaten.

Onze Damwand Schroeven zijn van hoogwaardige kwaliteit en ze zijn zelftappend. Dit zorgt voor een snelle montage van de damwand platen.
Damwand schroeven hebben een afdichtring van EPDM, hiermee voorkom je lekkage na het plaatsen van de schroeven. Het montage gat wordt hiermee volledig afgedicht.
Onze damwand schroeven zijn verkrijgbaar in RVS en verzinkt staal. Hierbij zijn er verschillende RAL-kleuren mogelijk. De verpakkingsaantallen zijn 100 of 250 stuks, afhankelijk van de grootte van de klus, zijn ze te bestellen.


Bestellen bij Schroefdirect.nl

Schroefdirect.nl levert damwand schroeven in Eindhoven en in heel Nederland! Je kunt gemakkelijk bestellen in de webshop. Bij bestellingen boven de € 50,- is de verzending gratis! Voor meer informatie zijn wij via mail te bereiken of bel: 0546-898298


 

Top

Selecteer een Afleverpunt