Damwand schroeven van Schroefdirect.nl in Den Haag

Heb je Damwand Schroeven nodig voor thuis of in de bouw in Den Haag? Dan bestel je eenvoudig bij Schroefdirect.nl. Wij hebben een groot assortiment schroeven voor damwandplaten, dakpanplaten, golfplaten, dakprofielplaten, maar ook voor sandwichpanelen, spaanplaat en potdekselwerk.

Onze Damwand Schroeven zijn van hoogwaardige kwaliteit en ze zijn zelftappend. De damwand schroeven bevatten een boorpunt wat voorboren overbodig maakt. Dit zorgt voor een uitermate snelle montage van de damwand platen.
Damwand schroeven hebben een afdichtring van EPDM, hiermee voorkom je namelijk lekkage na het plaatsen van de schroeven. Het montage gat wordt hiermee volledig afgedicht.
Onze damwand schroeven zijn verkrijgbaar in RVS en verzinkt staal. Hierbij zijn er verschillende RAL-kleuren mogelijk. De verpakkingsaantallen zijn 100 of 250 stuks zorgen ervoor dat je nooit tekort komt.


Damwand schroeven bestellen bij Schroefdirect.nl

Schroefdirect.nl levert damwand schroeven in Den Haag en in heel Nederland! Je kunt gemakkelijk bestellen in de webshop. Bij bestellingen boven de €50,- is de verzending gratis! Voor meer informatie zijn wij via mail te bereiken of bel: 0546-898298

Top

Selecteer een Afleverpunt