Bouwproject in Apeldoorn? Damwand schroeven nodig?

Op zoek naar damwand schroeven in Apeldoorn? Schroefdirect.nl levert damwand schroeven op de bouw en aan huis in Apeldoorn. Deze zelfborende schroeven zijn verkrijgbaar in rvs of verzinkt staal, blank of in diverse RAL-kleuren en in mat of glans gecoat.

Toepassing damwandschroeven

Zelfborende damwand schroeven worden gebruikt bij het monteren van: trapezium profielplaten, trapezium damwandplaten, potdeksel damwandplaten, golf damwandplaten en dakpanplaten. Uiteraard kunnen ze ook gebruikt worden voor soort gelijke materialen zoals zetwerk.
Damwand schroeven van Schroefdirect.nl: dat schroeft sneller dan je denkt!


Onze damwand schroeven zijn van hoogwaardige kwaliteit. En snelle montage is gegarandeerd, want ze zijn zelftappend. Dus voorboren is niet nodig.
Door de EPDM afdichtring voorkom je lekkage. De damwand schroeven zijn extreem sterk, omdat ze gemaakt zijn van RVS of verzinkt staal.
Wij leveren onze damwand schroeven in blank of diverse RAL-kleuren, voordelig verpakt per 100 of 250 stuks.

Voor de levering van damwandschroeven in Apeldoorn bestel je gemakkelijk en snel in de webshop van Schroefdirect.nl. De bestelling wordt met zorg klaargemaakt voor verzending. Zijn damwand schroeven niet wat je zoekt? Bekijk ons hele assortiment schroeven op schroefdirect.nl. Hulp nodig? Mail of bel: 0546-898298.

Top

Selecteer een Afleverpunt