Damwand schroeven van Schroefdirect.nl in Amsterdam

Schroefdirect.nl levert damwand schroeven in Amsterdam aan bouwbedrijven, klusbedrijven, hoveniers, particulieren én in heel Nederland! Je kunt gemakkelijk bestellen in de webshop van Schroefdirect.nl. Wij leveren golfplaatschroeven, rabatschroeven, spaanplaatschroeven en dakpanplaat schroeven. Wij hebben de juiste schroef voor alle soorten plaatwerk voor afwerking van gebouw, schuur, bergruimte, stallen of daken.
Damwand schroeven van schroefdirect.nl: Dat schroeft sneller dan je denkt!

Voordelen Damwand Schroeven

Onze damwandschroeven zijn van hoogwaardige kwaliteit, ze zijn zelftappend, voorboren is niet nodig. Hiermee ga je voor een snelle montage van de damwandplaten.Door de EPDM afdichtring voorkom je lekkage. Ze zijn bovendien extreem sterk want ze zijn gemaakt van RVS of verzinkt staal.Wij leveren onze damwand schroeven in diverse RAL-kleuren. We hebben ze voordelig verpakt per 100 of 250 stuks.


Damwand schroeven bestellen

Voor het bestellen van de damwandschroeven in Amsterdam, bezoek je onze webshop. Hier vind je ook schroeven voor hout- en plaatwerk, sandwichpanelen, golfplaten, rabat en potdekselplaten en dakpanplaten.

Bij bestellingen boven de €50.- is de verzending naar Amsterdam en in Nederland geheel GRATIS!

Top

Selecteer een Afleverpunt