Damwand Schroeven bestellen in Alphen aan den Rijn

Heb je Damwand Schroeven nodig in Alphen aan den Rijn, dan bestel je eenvoudig bij Schroefdirect.nl. Wij hebben een groot assortiment schroeven voor damwandplaten, dakpanplaten, golfplaten, dakprofielplaten, maar ook voor sandwichpanelen, spaanplaat en potdekselwerk hebben wij de juiste schroef voor elk project.

Onze Damwand Schroeven zijn van hoogwaardige kwaliteit, ze zijn zelftappend. De damwand schroeven bevatten een boorpunt waarbij voorboren niet nodig is. Dit zorgt voor een snelle montage van de damwand platen.
Damwand schroeven hebben een afdichtring van EPDM, hiermee voorkom je lekkage na het plaatsen van de schroeven. Het montage gat wordt volledig afgedicht.
Onze damwand schroeven zijn verkrijgbaar in RVS en verzinkt staal. Hierbij zijn er verschillende RAL-kleuren mogelijk. De verpakkingsaantallen zijn 100 of 250 stuks, niet iedere klus is even groot. Vandaar dat wij gekozen hebben voor deze verpakkingsaantallen.


Damwand Schroeven bestellen bij Schroefdirect.nl

Schroefdirect.nl levert damwand schroeven in Alphen aan den Rijn en in heel Nederland! Je kunt gemakkelijk bestellen in de webshop. Wij leveren ook golfplaatschroeven, rabatschroeven, spaanplaatschroeven en dakpanplaat schroeven. Bij bestellingen boven de €50,- is de verzending gratis! Voor meer informatie zijn wij via mail te bereiken of bel: 0546-898298

Top

Selecteer een Afleverpunt