Dak & Gevel

Op deze pagina vind je alle artikelen voor de montage van dak & gevel.

Paneelschroeven

Wil je panelen vastschroeven? Dan zijn paneelschroeven de juiste keus! De boorpunt zorgt ervoor dat voorboren niet meer nodig is. De schroeven zijn verkrijgbaar in diverse RAL kleuren. Kun je de gewenste RAL kleur niet vinden, neem dan contact met ons op!

Bekijk alle paneelschroeven

Profielplaatschroeven

Profielplaatschroeven worden gebruikt bij het monteren van dakpanplaten, damwandplaten en potdekselprofielplaten. Schroefdirect.nl verkoopt profielplaatschroeven in verschillende kleuren: Blank, Groen, Antraciet, Terracotta, Grijs wit, Zwart en Helder wit.

Bekijk alle profielplaatschroeven

Zetwerk schroeven

Schroeven geschikt voor het vastzetten van zetwerk op een onderconstructie. Denk hierbij aan U-profielen, L-profielen, nokken, windveren en druiplijsten. Voor elk materiaal en voor elke ondergrond waarop bevestigd moet worden, een passende schroef.

Bekijk alle zetwerk schroeven

Golfplaatschroeven

Golfplaatschroeven van de allerhoogste kwaliteit met de boorpunt is voorboren niet nodig en een vlotte montage gegarandeerd! Met de stevige EPDM afdichtring van 25mm met RVS drukring voorkom je lekkage na het plaatsen van de schroef.

Bekijk alle golfplaatschroeven

Afdichting

Materialen om je project water & winddicht op te leveren. Keuze uit butylband, compriband, dakdoorvoeren & profielvulling. Schroefdirect levert afdichting van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs. Snel thuis of op de bouw geleverd.

Bekijk alle afidchtingsmaterialen

Top

Selecteer een Afleverpunt